Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čokoládová masáž

images (1).jpg
 
ČOKOLÁDOVÁ MASÁŽ

- tato masáž je masáž je považována za královnu mezi masážemi. Je určená zákazníkům, kteří požadují maximální odpočinek a relaxaci celého těla. Tato čokoládová masáž obsahuje očistu těla peelingem, poté relaxační masáž speciální masážní čokoládou a závěrem čokoládový zábal celého těla.

Jedinečný regenerační celek působí na všechny smysly lidského těla. Čokoládová masáž patří k výjimečným terapiím, uvolňuje namožené svalstvo a navozuje pocit dobré nálady a spokojenosti.
Čokoláda obsahuje důležité vitamíny, aminokyseliny, minerály a antioxidanty potřebné pro lidský organizmus. Díky masáži pokožka tyto látky vstřebává, masáž zanechává pokožku jemnou, vláčnou a dokonale vyhlazenou s vůní po čokoládě. Účinná látka theobromin zlepšuje činnost srdce. Čokoláda napomáhá k odplavení toxických látek z těla, detoxikací dochází k regeneraci a výraznému omlazení pokožky. Čokoládová masáž navíc působí k odstranění depresí a stresu, podporuje tvorbu hormonů radosti, zejména endorfinů a serotoninu, což napomáhá k zlepšení nálady.

Po čokoládové masáži Vás čeká voňavé zakončení ve formě harmonizujícího a jemně stimulačního čokoládového zábalu, který Vaše tělo i mysl dokonale uvolní… Vůně čokolády z těla Vás bude provázet celý den i dva.

Indikace, účinky:

-působí proti stresu, povznáší náladu
-živiny v čokoládě snižují bolesti hlavy, zlepšují soustředění
-podporuje správnou činnost nervů
-působí proti stresu, napětí
-antioxidační látky v čokoládě zpevňují a regenerují cévy, čímž omezují vznik srdečních onemocnění
-vyhlazuje a zjemňuje pokožku
-detoxikuje organismus

Kontraindikace, kdy není vhodná:

-alergie na čokoládu
-infekční a horečnaté onemocnění
-kožní infekce
-těhotenství
-záněty
-nachlazení
 
 
 
 
images.jpg