Jdi na obsah Jdi na menu
 


Masáž bylinnými měšci

images (8).jpg
 
 
Masáž bylinnými měšci je zařazena jak mezi relaxační, tak mezi detoxikační. V obou případech má úžasné účinky a to, jak na naše tělo, tak i na duši. Měšce jsou plněny pečlivě vybranými bylinami a jsou nahřívány v páře, čímž se síla bylinek a jejich léčivé látky aktivují. Tělo se nanesením teplého oleje a pomocí masáže přirozeně připraví na přijímání účinných látek z bylinek v měšcích.
Speciálními pohyby se potom ošetřuje celé tělo. Nejen, že cítíte vůni napařených bylin,což je velmi relaxační a uklidňující, ale zároveň Vaše pokožka reaguje na působení tepla a přijímá léčivou sílu jednotlivých bylinek. Masáž je velmi jemná a uklidňující. Pokud chcete mít nejen relaxaci, ale i očistu organismu a celkovou detoxikaci, je dobré naplánovat si bylinnou masáž měšci alespoň 2-3x po sobě, aby došlo k vyloučení většího množství škodlivin.
S ohledem na to, že klient samozřejmě musí mít vždy čerstvé nově vyrobené měšce, které nejsou levné je tato masáž i finnančně náročnější.
Momentálně používám bylinné pečetě Novoluní - navozují pocit vyrovnanosti, uvolňuje napětí a vylaďuje tok životních sil, obsahují tyto bylinky: sůl z mrtvého moře, levandule, oves, tymián, vrba bílá, melisa, měsíček.

Kontraindikace

- zhoubné nádory
- kožní hnisavé onemocnění
- křečové žíly
- záněty žil a trombóza
- infekční choroby
- poruchy krvácivosti
- akutní záněty
- epilepsie
- přecitlivělost na teplo
- alergie na byliny
 
images33.jpg