Jdi na obsah Jdi na menu
 


O mě

Přijďte si odpočinout do mého salonu masaží a pedikůry.

Něco málo o mně...

já sama masáže miluji a ráda dělám, co mě baví tudíž jsem se rozhodla těšít i ostatní mou prací....a tak Vám dnes nabízím jako akreditovaný masér s diplomem okruh masaží s cetrifikaty,kde si vybere člověk hledající uvolnění od napnutých svalů stejně jako další hledající jen relax a pohodu.

Do mého studia chodí jak ženy tak i muži nemusíte se bát, studio není jen pro ženy většinou jde o záda nás všech a dnešní pracovní stres jim nepřidává.Pokud půjdete v doprovodu jiné osoby nevadí posadí se u mě a počká na Vás či na svou masáž ve studiu.

V dnešní uspěchané době věřím, že masáže jsou výbornou relaxací a úlevou pro nás všechny.

Těším se na Vaši návštěvu mého salónu.
 
Neváhejte mě kontaktovat kdykoli během dne na telefonim čísle: 777 05 15 20 pokud telefon nezvedám pravděpodobně pracuji a zavolám Vám zpět až budu mít chvilku při masážích telefon opravdu ruší. Děkuji za pochopení.

Pro masáž je nejlepší, když jdete po práci nebo ve volnu, protože pak už můžete jen odpočívat a relaxovat, jak je známo, každá dobrá masaž tělo i unaví a proto je dobré naordinovat si poté odpočinek.

Prosím choďte na masáže vždy včas a případně neváhejte zavolat a změnit termín návštěvy pokud Vám náhle nevyhovuje či onemocníte. Ani s malým nachlazením na masáže nechoďte, jelikož masáže Vám nemoc jen rozjedou rychleji a ublíží Vám i mě.

Nově přijímám i KARTU BENEFITY NELZE VŠAK KUPOVAT POUKAZY A PŘÍPRAVKY SLOUŽÍ POUZE K PLATBĚ OKAMŽITÉ SLUŽBY KTEROU U MÉ ABSOLVUJETE.

Po - Ct : 8 - 18 dle objednávek
IMG_8911.JPG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Po - Ct : 8 - 18 dle objednávekimages (1).jpg